ONLINE PERSELY

Miért fontos ez?

Plébániánk bevételeinek zömét a különféle úton gyűjtött általános adományok (persely, egyházközségi hozzájárulás/közismertebb nevén egyházadó stb.), valamint az egyházi szertartások (temetés, esküvő, szentmise) meghagyással kísért adományai adják. Öröm és jóleső érzés tapasztalni a hívek anyagi segítőkészségét, a közös felelősségvállalás megújulását. A koronavírus okozta veszélyhelyzetben, a személyes találkozások nélkül a hagyományos módokon nem tudunk adományt gyűjteni. A parókiának azonban vannak fix kiadásai, amelyekre meg kell találnunk a fedezetet. Köszönjük, ha támogatni tudja templomunkat! Isten áldja érte!

Hogyan tudok adományozni?

Adományt befizetni biztonságos bankkártyás fizetéssel vagy PayPal-számla segítségével tudunk, az Adományozás gombra kattintva. Ez a PayPal befizetési oldalára irányít, majd az adománygyűjtő oldalon a RON felirat előtti részen változtathatjuk az adományozni kívánt összeget, de kattinthatunk az alatta található összegekre is. Bankkártyás fizetés esetén a kártyaadatok megadását követően az Adományozok gombra kattintva indítható el a tranzakció.
Aki a fenti fizetési módok helyett szívesebben utalna, a parókia számlaszámára megteheti.

Mi történik a személyes adataimmal?

A PayPal a befizetések után egy bizonyos összeg levonásra kerül (kezelési költség és adatbiztonsági levonások). Így kevesebb összeg jut a plébánia számlájára.

A parókia BCR-számlájára díjmentesen tudja továbbutalni az összeget.

Mi történik a személyes adataimmal?

Az adományozással összefüggésben a www.nicolaos.ro/nagypeleske oldal adatot nem kezel. A PayPal a befizetésről a kitöltött számlázási adatokkal bizonylatot küld a megadott emailcímre. A PayPal a világ egyik legnépszerűbb online pénzkezelő alkalmazása, adatvédelmi irányelveik a PayPal internetes oldalán olvashatók.

QR code

RO62RNCB0221043058730001 (BCR Bank – RON)
RO83RNCB0221043058730011 (BCR Bank – HUF)